Iedereen in Nederland (én daarbuiten) wordt direct of indirect door het coronavirus geraakt. Door ziekte, door dood, door onzekerheid, door angst en verdriet. Zelfs het normale leven staat op z’n kop. En dat is best heel ingewikkeld allemaal.

Ook bij Van Eersel Mediation moest er even gereshuffeld worden. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om mij – het zij met aanpassingen – voor mijn klanten op dezelfde wijze in te blijven zetten als vóór de intelligente lockdown.

Alle face-to-face gesprekken vinden – zoals altijd – plaats bij UniePlaza aan de Multatulilaan 12 in Culemborg. Zij hebben maatregelen getroffen die nodig zijn om mensen veilig te kunnen ontvangen. In de praktijk betekent dat:

  • we geen handen schudden en op 1,5 meter afstand met elkaar praten;
  • we de protocollen die er zijn voor het handenwassen strikt volgen;
  • er ruim voldoende zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik beschikbaar is;
  • er extra schoonmaakrondes in de ‘high touch’-gebieden plaatsvinden.

Verder verzoek ik mijn klanten om de afspraak – liefst zo ruim mogelijk van tevoren – af te zeggen als je corona-gerelateerde klachten hebt. We plannen dan een ander moment voor een nieuwe face to face-gesprek of eventueel een afspraak voor een gesprek door middel van beeldbellen.

En ben je al gescheiden en verlopen de afspraken over bijvoorbeeld de omgang met de kinderen of verdeling van de kinderkosten door al het gedoe stroef? Neem dan gerust contact met me op.

Blijf gezond!

Astrid